علی قاسمزاده، در افتتاحیه دومین مسابقه بینالمللی نقاشی کودکان و نوجوانان که در میدان نقشجهان اصفهان برگزار شد در خصوص اینکه شهرداری چقدر به دنبال ایجاد فضایی برای کودکان و نوجوانان است، اظهار کرد: سعی داریم در سال ۱۴۰۲ تمرکز خود را بر روی قشر نوجوان بگذاریم و به دنبال این هستیم که فضاهای مناسبی را برای نوجوانان ایجاد کنیم، منتها نمیخواهیم در خلأ طراحی کنیم. علاقهمند هستیم از زبان خود نوجوانان بشنویم که فضای ویژه نوجوانان چه ویژگیهایی باید داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت کودکان و نوجوانان در مسائل شهری باید گسترش پیدا کند، افزود: من در ماههای اخیر از مدارس و کودکان و نوجوانان دعوت کردم که در آن چیزی که طراحی میشود به مسئولان مشورت دهند تا مطابق خواسته آنها فضاهای تفریحی و هیجان مدار را در شهر ایجاد کنند. نوجوانان اغلب به محیطهای خلاق، بازیهای هیجانی و کارهای علمی علاقهمند هستند.
شهردار اصفهان، تصریح کرد: در این راستا اتاق فکری در شهرداری تشکیل شده و متخصصان با مطالعات نظری با نمونههای دنیا در حال بررسی مسائل کودکان و نوجوانان هستند. همچنین در این اتاق فکر علاقه نسل جدید ایرانی در دست بررسی است. در این اتاق فکر ۵ متخصص در حوزههای نوجوان حضور دارند.
وی با اعلام اینکه علاقهمند هستیم تا فضاهایی را ایجاد کنیم که کودکان در آن احساس لذت، شادی و نشاط، خلاقیت و نوآوری داشته باشند، گفت: اغلب گروه نوجوانان انتقاد داشتند که موضوعات کودک و نوجوان را تفکیک کنید زیرا دنیای کودکان دنیای قصه و بازی است، اما نوجوانان دنیای تخیل و هیجان را میپسندند.
وی درباره برگزاری دومین دوره مسابقه بینالمللی نقاشی کودکان و نوجوانان، توضیح داد: تجربه سال گذشته مسابقه بینالمللی نقاشی کودکان و نوجوانان با وجود شیوع کرونا از حیطه ملی فراتر رفت و مشارکت بینالمللی انجام شد. این موضوع نشان میدهد استعداد در کودکان و نوجوانان وجود دارد و ما میتوانیم دنیای پاک کودکان و زبان مشترک آنان را بهتر درک کنیم که آنها هم میتوانند با زبان خودشان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.