Scroll Top

اجرای برنامه‌های هفته اصفهان با رویکرد محله‌محوری/ برای «من در اصفهان ۱۴۱۰» انشا بنویسید

1979139

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه یکم اردیبهشت_ در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» با تبریک فرارسیدن روز بزرگداشت سعدی شیرازی اظهار کرد: همه ما از این شاعر بزرگ قطعات شعری را در ذهن داریم و در خانه‌های اکثر مردم ما کنار قرآن و مفاتیح، دیوان سعدی و حافظ نیز وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها همان‌طور که با قرآن و کتاب ادعیه مأنوس هستند، با کتاب‌های شعر نیز انس دارند.

وی با بیان اینکه هفته فرهنگی اصفهان از سوم اردیبهشت آغاز می‌شود، افزود: به همین مناسبت برنامه‌های متنوعی در حوزه فرهنگی شهرداری پیش‌بینی شده است که بخشی از آن با مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی به‌صورت محله‌محور برگزار می‌شود و بخشی دیگر منطقه‌محور است، یعنی یک منطقه شهری را پوشش می‌دهد.

شهردار اصفهان تصریح کرد: بخش دیگری از برنامه‌های هفته فرهنگی اصفهان را برنامه‌های شاخص شهری شامل می‌شود که همه مردم می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

قاسم‌زاده با بیان اینکه حدود ۲۴ نمایشگاه صنایع دستی و ۸۵ برنامه فرهنگی و ورزشی در هفته فرهنگی اصفهان پیش‌بینی شده است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم شهری، اجرای ویژه برنامه‌ای با حضور هنرمندان مطرح کشور که در حوزه‌های مختلف هنری اثرهایی درباره اصفهان داشته‌اند، در پردیس هنر به‌مدت پنج شب است که شب‌های مفرح و خوبی برای شهروندان خواهد بود.

از ۲۹۴ شهر کشور و ۲۸ شهر خارجی شاهد ارسال آثار کودکان برای شرکت در مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک هستیم

وی ادامه داد: در همین ایام اختتامیه مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک را خواهیم داشت؛ پس از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان وارد برگزاری جشنواره نقاشی کودکان شدیم و شهرداری در این موضوع سرمایه‌گذاری کرده و امسال از رشد مضاعفی برخوردار بوده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه از ۲۹۴ شهر کشور و ۲۸ شهر خارجی شاهد ارسال آثار کودکان برای شرکت در مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک هستیم، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از ۸ هزار اثر برای این مسابقه رسیده است و سال جاری اختتامیه «پوپک» از جشنواره‌های خوبی است که با مشارکت کشورهای متعدد برگزار خواهد شد و میزبان نمایندگان کشورهای مختلف در اصفهان خواهیم بود.

قاسم‌زاده اظهار کرد: اتفاق جدید سال جاری در هفته فرهنگی اصفهان برگزاری زنگ انشا با موضوع «من در اصفهان ۱۴۱۰» در مدارس با مشارکت آموزش و پرورش است، چراکه معتقدیم با توجه به اینکه آینده از آنِ کودکان است، از هم‌اکنون باید در ذهن خود جایگاهی را برای شهر خود باز کنند.

وی افزود: برای برگزاری این مسابقه سرمایه‌گذاری سنگینی انجام شده است و امیدواریم خروجی آن در آینده دستمایه خوبی برای بازکردن جعبه‌سیاه ذهن نسل امروز باشد تا بدانیم آینده شهر را چگونه می‌پسندند و ما به‌گونه‌ای اقدام کنیم که حس تعلق به شهر داشته باشند.

نظر بگذارید